Nieuwbouw Burgtse Buurt Boekel tweekappers vrijstaand geschakeld

Vrijstaand geschakelde woning

Type D
€599.000 v.o.n.

Omschrijving

De vrijstaand geschakelde woning (type D) in nieuwbouwwijk Burgtse Buurt wordt een uniek huis. Enerzijds omdat er slechts één van staat gepland, maar ook omdat de uitstraling deze woning uniek maakt en een blikvanger in de wijk. Via de garage ligt dit vrijstaande huis geschakeld aan een tweekapper. De woning krijgt drie slaapkamers en woonoppervlak van 164 m².

Het nieuwbouwhuis komt op een ruime kavel met garage, oprit en achterom. Het perceel heeft een oppervlak van circa 366 m². De achtertuin (tuindiepte en tuinbreedte circa 13,1 meter) komt op het oosten en geeft vanaf het moment dat je hier woont een volgroeide aanblik. Het groen rondom blijft hier namelijk deels behouden.

De onderstaande kavelkaart toont de ligging van alle woningen in Burgtse Buurt. De noordpijl geeft de positionering aan. Rechts bovenin zie je de huidige T-splitsing van de straten Burgt, Zijp en Bovenstehuis. In de nieuwe opzet wordt dit een kruising met als vierde weg de entree tot de wijk. Aan de rechterzijde, richting het zuidoosten, komt de vrijstaand, geschakelde woning (type D), nabij de tweekappers (type C). Naast de totaalkaart zie je een de ligging van dit huis ingezoomd.

Heb je verdere wensen? Met diverse opties kun je deze vrijstaande woning aanpassen op de begane grond en tweede verdieping. Denk aan een uitbouw, schuifpui of extra kamer en berging in plaats van de garage. Op de tweede verdieping kun je bijvoorbeeld kiezen voor een indeling van de ruimte en een dakkapel. De optieplattegronden geven je een indruk welke opties mogelijk zijn.

Soort woning
Vrijstaande woning type D
Aantal kamers
5
Woonoppervlak
Circa 164 m2
Perceel
Circa 366 m2
Energielabel
A+++ (voorlopig)

Plattegronden vrijstaand geschakelde woning

Burgtse Buurt Boekel kavelkaart situatie plattegrond
Het totaalplan van Burgtse Buurt
kavelkaart vrijstaande woning type D
Detailkaart type D
Plattegrond begane grond type D vrijstaande woning
Begane grond
Opties type D begane grond vrijstaande woning
Begane grond opties
Plattegrond eerste verdieping type D vrijstaande woning
Eerste verdieping
Plattegrond tweede verdieping type D vrijstaande woning
Tweede verdieping
Opties type D tweede verdieping vrijstaande woning
Tweede verdieping opties
Next slide
Previous slide

Een impressie

Nieuwbouw Burgtse Buurt Boekel tweekappers vrijstaand geschakeld
Burgtse Buurt Boekel interieur type D vrijstaand geschakelde woning
Next slide
Previous slide