Nieuwbouw Burgtse Buurt Boekel boerderijwoningen levensloopbestendig Nieuwbouw Burgtse Buurt Boekel boerderijwoningen levensloopbestendig

Kies een type
dat bij je past

36 Nieuwbouwwoningen
voor starters en doorstromers

Woningtypes

In Burgtse Buurt komen 36 woningen in acht types, van twee-, drie- en vierkappers tot een vrijstaand, geschakelde woning en diverse rijwoningen. Van knusse starterswoningen tot ruime gezinswoningen en ook een aantal huizen die je optioneel levensloopbestendig kan maken. Benieuwd naar meer details van ieder type? We stellen ze alle acht aan je voor.

Burgtse Buurt Boekel kavelkaart situatie plattegrond
Het totaalplan van Burgtse Buurt

Kavelkaart Burgtse Buurt

De bovenstaande kavelkaart toont de ligging van alle woningen in Burgtse Buurt. De noordpijl geeft de positionering aan. Rechts bovenin zie je de huidige T-splitsing van de straten Burgt, Zijp en Bovenstehuis. In de nieuwe opzet wordt dit een kruising met als vierde weg de entree tot de wijk.

Mooi wonen

boekel burgste buurt omgeving ontwikkellocatie nieuwbouw

Landelijk wonen aan de rand van Boekel

Dichtbij faciliteiten én natuur
Kom genieten van de landelijke omgeving op nog geen kilometer afstand van het centrum van Boekel. Zo heb je een keur aan faciliteiten binnen bereik en ontdek je net zo gemakkelijk de landerijen en natuur rondom.

Het centrum biedt diverse winkels, een weekmarkt en gezellige horeca

Winkels en horeca
Vanuit je nieuwe thuis in Burgtse Buurt ben je binnen een kwartiertje wandelen al in het centrum van Boekel. Op de fiets is het zelfs minder dan vijf minuten. Het centrum biedt diverse winkels, waaronder supermarkten, modewinkels, een warenhuis, kapper, slager en drogist. Iedere dinsdagochtend kun je bovendien naar de weekmarkt op het St. Agathaplein, waar je ook de bibliotheek vindt. Voor een heerlijke lunch, diner of borrel kun je terecht bij diverse cafés en restaurants.

Molen met draaiverbod

Boekels Rijksmonument
De Standerdmolen in Boekel is niet te missen als je het dorp ingaat. Deze molen aan de Julianastraat is een Rijksmonument en, voor zover bekend, de enige in Nederland met een draaiverbod, omdat de wieken niet volledig boven het eigen perceel hangen.

Alles voor jonge gezinnen

Opvang en scholen nabij
Jonge gezinnen vinden opvang en scholen nabij met basisschool Uilenspiegel, Kindcentrum/ BSO Octopus, Kindcentrum de Regenboog en kinderdagverblijf ’t Stappertje.

Sportfaciliteiten

Van voetbal, hockey en tennis tot meer
Sportievelingen vinden volop uitdaging, bijvoorbeeld bij Sportpark De Donk met voetbalvereniging Boekel Sport, Hockey Club Boekel en de tennis van TC Boekel. Stap op je fiets en je bent er al bijna!

Landerijen en natuur

Natuurgebieden Perekker, De Peel en De Maashorst
Volg de weg het dorp uit en je komt op landweggetjes begeleid door bomen, Brabantse boerderijen en weilanden. Via uitgestrekte wandel- en fietsroutes ontdek je de prachtige natuur van natuurgebieden Perekker, De Peel en De Maashorst.
Next slide
Previous slide