Nieuwbouw Burgtse Buurt Boekel boerderijwoningen levensloopbestendig

Verkoop in voorbereiding

12 december 2023
Nieuwsbrief

Het is nog net iets te vroeg om een concrete datum te noemen. Toch kunnen we al wel aangeven dat we in het komende kwartaal de verkoop verwachten te starten van de 36 woningen in Burgtse Buurt. Lees snel verder!

Nieuwbouw Burgtse Buurt Boekel boerderijwoningen levensloopbestendig

Korte introductie Burgtse Buurt

De nieuwbouw van Burgtse Buurt komt tegen de rand van het Noord-Brabantse dorp Boekel, ten zuiden van de straat de Burgt. Hier ontwikkelen we 36 koopwoningen voor starters en doorstromers in acht verschillende typen. Het aanbod varieert van starterswoningen en ruimere rijwoningen tot boerderijwoningen (optioneel levensloopbestendig), tweekappers en een vrijstaand, geschakelde woning. Meer weten? Kijk rond op deze projectwebsite.

Nieuwbouw Burgtse Buurt Boekel starterswoningen

Prijsindicatie per type bekend en meer!

In aanloop naar de start verkoop hebben we al diverse details van ieder woningtype gepubliceerd, waaronder de prijsindicatie. Ook hebben we van ieder type de sfeerimpressies vers van de pers. Benieuwd? Bekijk het woningaanbod.

De makelaar staat voor je klaar

Bernheze Makelaars is de projectmakelaar van Burgtse Buurt. Heb je al vragen over de koopwoningen in het project? Wil je aftasten wat je financiële mogelijkheden zijn? Een waardebepaling van je huidige woning? De makelaar staat klaar voor al je vragen.

Antwoord op veelgestelde vragen

Een nieuwbouwwoning kopen doe je niet dagelijks. Er komen vaak veel vragen op je af. Daarom hebben we de meest voorkomende vragen op een rijtje gezet over het ontwikkelen en bouwen van een nieuwbouwwoning.