Nieuwbouw Burgtse Buurt Boekel ruimere rijwoningen

Start verkoop in februari verwacht

12 januari 2024
Nieuwsbrief

De verkoop van de 36 woningen in Burgtse Buurt komt steeds dichterbij. We verwachten de verkoop in de tweede helft van februari te starten. Dit betekent ook dat we steeds meer details vrij kunnen geven van de huizen, zoals de plattegronden. Benieuwd? Lees snel verder!

Nieuwbouw Burgtse Buurt Boekel starterswoningen

Veertien starterswoningen

In Burgtse Buurt komen veertien starterswoningen, verdeeld over twee blokken. Dat resulteert in vier hoekwoningen (type A) en tien tussenwoningen (type B). In samenwerking met de gemeente Boekel bieden we de tussenwoningen aan tegen een extra scherpe prijs (prijsindicatie €211.000-€235.000 v.o.n.) om starters op de woningmarkt een kans te geven.

Deze starterswoningen krijgen één (type B) of drie (type A) slaapkamers. Variatie in onder meer de dakoriëntatie en het metselwerk brengt afwisseling tussen de hoek- en tussenwoningen. Iedere starterswoning beschikt over een achtertuin met berging en een voortuin. De achtertuinen van de starterswoningen komen op het zuiden. De hoekwoningen krijgen bovendien een eigen oprit en achterom.

Ben je benieuwd naar de indeling? Via de pagina woningaanbod kun je doorklikken naar de starterswoningen met alle plattegronden.

Nieuwbouw Burgtse Buurt Boekel tweekappers vrijstaand geschakeld

Acht tweekappers en één vrijstaand, geschakelde woning

Ook komen er in totaal acht twee-onder-een-kapwoningen (type C) en een vrijstaand, geschakelde woning (type D). Al deze woningen liggen op ruime kavels met eigen oprit en garage. De zonligging van de achtertuinen varieert van een tuin op het westen, zuiden en oosten. Aangezien het groen rondom deels behouden blijft, hebben de tuinen van zeven woningen in dit gedeelte een omheining met volgroeide aanblik. De tweekappers variëren onderling enigszins. Check voor alle plattegronden en meer details de pagina woningaanbod.

Nieuwbouw Burgtse Buurt Boekel boerderijwoningen levensloopbestendig

Zeven boerderijwoningen, deels optioneel levensloopbestendig

Het uiterlijk van de zeven boerderijwoningen is geïnspireerd op langgevelboerderijen in de omgeving. Deze woningen zijn ontworpen als driekapper en vierkapper, wat vier hoekwoningen (type E) en drie tussenwoningen (type F) oplevert. De hoekwoningen krijgen een eigen oprit en achterom. De achtertuinen in dit type komen op het zuiden.

Vier van de boerderijwoningen komen op een ruimer perceel. Dat maakt het mogelijk om ze optioneel als levensloopbestendige woning aan te passen met de nadruk van hun woonfunctie op de begane grond.

Op de pagina woningaanbod kun je doorklikken naar de hoek- en tussenwoningen in dit boerderijtype.

Nieuwbouw Burgtse Buurt Boekel ruimere rijwoningen

Zes ruimere rijwoningen

De zes ruimere rijwoningen krijgen een groter woonoppervlak dan de starterswoningen. Ze komen in één blok en liggen iets westelijker en daarmee dichter bij de kern van Boekel. De twee hoekwoningen (type G) variëren ook hier in uiterlijk enigszins van de vier tussenwoningen (type H). Beide hoekwoningen krijgen een achterom, één van de hoekwoningen krijgt ook een eigen oprit. Bij al deze rijwoningen komt er een berging in de achtertuin. De achtertuinen van dit ruimere type rijwoningen komen op het westen, tegen de Peelrandbreuk.

Benieuwd naar de sfeerplattegronden en meer informatie van de ruimere rijwoningen? Ga naar de pagina woningaanbod en klik door.

Stappen richting je nieuwbouwwoning

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning doorloop je diverse stappen. Maar wanneer zet je nu je handtekening of ontmoet je je nieuwe buren? Ons stappenplan maakt je alvast globaal wegwijs.

De makelaar staat voor je klaar

Bernheze Makelaars is de projectmakelaar van Burgtse Buurt. Heb je al vragen over de koopwoningen in het project? Wil je aftasten wat je financiële mogelijkheden zijn? Een waardebepaling van je huidige woning? De makelaar staat klaar voor al je vragen.