Burgtse Buurt Boekel interieur type A starterswoning hoekwoning

Start verkoop dinsdag 20 februari

19 januari 2024
Nieuwsbrief

We hebben een datum: dinsdagochtend 20 februari start de verkoop van de 36 woningen in Burgtse Buurt. Inmiddels kunnen we ook de kavelkaart en interieurbeelden met je delen. Je leest er meer over in deze nieuwsbrief!

Start verkoop: dinsdag 20 februari

Op dinsdagochtend 20 februari om 9 uur starten we de verkoop van alle 36 woningen in Burgtse Buurt. Vanaf dan staat alle verkoopinformatie op de projectwebsite en kun je je inschrijven voor de woning(en) van je voorkeur. Liever de informatie op papier? Daarvoor kun je vanaf die datum terecht bij Bernheze Makelaars. In aanloop naar de verkoop communiceren we steeds meer details, ook over de procedure van inschrijving en toewijzen. Houd deze nieuwsbrief, de projectwebsite en onze Facebookpagina in de gaten!

Een goede voorbereiding…

Belangrijke tip: bereid je alvast goed voor op de start verkoop en ga na wat je financieel aan kan. Een hypotheekadviseur kan je hierbij helpen. Wil je een waardebepaling van je huidige woning of je interesse al kenbaar maken? Neem dan contact op met Bernheze Makelaars.

Burgtse Buurt Boekel kavelkaart situatie plattegrond
Het totaalplan van Burgtse Buurt

Kavelkaart Burgtse Buurt

De bovenstaande kavelkaart toont de ligging van alle woningen in Burgtse Buurt. De noordpijl geeft de positionering aan. Rechts bovenin zie je de huidige T-splitsing van de straten Burgt, Zijp en Bovenstehuis. In de nieuwe opzet wordt dit een kruising met als vierde weg de entree tot de wijk.

Links zie je de ruimere rijwoningen (type G en H), die wat meer naar het westen liggen, tegen de Peelrandbreuk. In het rechterdeel van de kaart staan de overige nieuwbouwhuizen in dit project. De woningen met het rode dak tegen de Burgt zijn de boerderijwoningen (type E en F). Daaronder zie je aan de linkerzijde alle starterswoningen (type A en B). Iets meer naar het zuidoosten komen de tweekappers (type C) en de vrijstaand geschakelde woning (type D).

Voor meer detail van ieder type verwijzen we je naar de projectwebsite. Per woningtype hebben we een detailpagina gemaakt. Hierop vind je alle beschikbare sfeerbeelden, plattegronden en overige informatie per woningtype. Via de pagina woningaanbod kun je naar ieder type doorklikken.

Burgtse Buurt Boekel interieur type A starterswoning hoekwoning
Een interieurimpressie van een hoekwoning type A

Interieurbeelden

De sfeerimpressies van het interieur zijn inmiddels klaar en delen we graag. Ze geven je een indruk hoe je nieuwe woning er van binnen uit zou kunnen zien. Bovenstaande afbeelding toont de hoekwoning voor starters (type A). Deze en alle andere interieurbeelden tref je op de typepagina’s!