Nieuwbouw Burgtse Buurt Boekel tweekappers

Schrijf je nog snel in

29 februari 2024
Nieuwsbrief

Sinds de start verkoop vorige week hebben we al veel inschrijvingen ontvangen. Zie je jezelf ook in Burgtse Buurt wonen? Schrijf je dan snel in.  De inschrijfperiode sluit bijna.

Planning stappenplan verkoop nieuwbouw Burgtse Buurt Boekel

Inschrijving sluit aanstaande maandag om 12 uur

In de ruime week sinds de start verkoop hebben we al heel veel inschrijvingen ontvangen. Zoals we hadden verwacht, zijn vooral de starterswoningen type B zeer in trek.

Zie je jezelf hier wel wonen? Inschrijven kan nog tot aanstaande maandag 4 maart om 12 uur ‘s middags. Geef je inschrijfformulier af bij Bernheze Makelaars of stuur deze toe per post of per mail. Alle inschrijfformulieren die de makelaar uiterlijk die maandagochtend heeft ontvangen, nemen we mee bij de toewijzingen, die maandagmiddag 4 maart plaatsvinden.

Bij het toewijzen van de woningen kijken we als eerste naar het aantal kandidaten per woning. Als er meerdere kandidaten zijn, kijken we naar de financiële zekerheidstelling van iedere kandidaat.

Vanaf dinsdag 5 maart starten de verkoopadviesgesprekken met toegewezen kandidaten. Kandidaten zonder directe toewijzing plaatsen wij op de wachtlijst.

Wil je de informatie liever op papier? Neem dan contact op met Bernheze Makelaars.

De tweekappers uitgelicht

In Burgtse Buurt komen acht tweekappers (type C), ieder op een ruime kavel (variërend van circa 246 tot 627 m²) met oprit en garage. Ze krijgen allemaal drie slaapkamers. De vijf tweekappers met een wat roodachtige steen (woningnummers 16, 18 en 20 t/m 22) hebben een langskap en een woonoppervlak van circa 130 m². De drie witte huizen in dit type krijgen een dwarskap (woningnummer 15, 17 en 19) en een iets groter woonoppervlak van circa 142 m².

Je kan de twee-onder-een-kapwoningen verder aanpassen aan je wensen. Op de projectwebsite staan diverse mogelijkheden uitgewerkt in de optieplattegronden. Wil je bijvoorbeeld een uitbouw of openslaande tuindeuren? Een extra kamer en berging in plaats van een garage? Of wat dacht je van een dakraam en/of dakkapel op de tweede verdieping. Ook een wat verdere indeling van de zolder behoort tot de opties.

De percelen van de tweekappers variëren behoorlijk in afmeting. We hebben daarom per woningnummer een overzicht gemaakt van de diepte en breedte van de achtertuinen. Ook qua zonligging heb je keuze; van een tuin op het westen, zuiden tot het oosten. Zes van deze huizen hebben direct vanaf het begin een omheining met volgroeide aanblik. Het groen rondom blijft namelijk deels behouden.

Nieuwbouw Burgtse Buurt Boekel tweekappers vrijstaand geschakeld

De vrijstaande woning uitgelicht

De vrijstaand geschakelde woning is uniek in het project. Sowieso omdat er maar één van wordt gebouwd, maar ook vanwege de uitstraling en locatie. Dit vrijstaande huis wordt echt de blikvanger van Burgtse Buurt.

Via de garage ligt dit vrijstaande huis geschakeld aan een tweekapper. De woning krijgt een woonoppervlak van 164 m² en drie slaapkamer. Het nieuwbouwhuis komt op een ruime kavel (perceeloppervlak circa 366 m²) met garage, oprit en achterom. De achtertuin (tuindiepte en tuinbreedte circa 13,1 meter) komt op het oosten en geeft vanaf het moment dat je hier woont een volgroeide aanblik. Het groen rondom blijft hier namelijk deels behouden.

Heb je verdere wensen? Met diverse opties kun je deze vrijstaande woning aanpassen op de begane grond en tweede verdieping. Denk aan een uitbouw, schuifpui of extra kamer en berging in plaats van de garage. Op de tweede verdieping kun je bijvoorbeeld kiezen voor een indeling van de ruimte en een dakkapel. De optieplattegronden geven je een indruk welke opties mogelijk zijn.

Sanitair en keuken

Als eerste bewoner heb je bij een nieuwbouwhuis de mogelijkheid om zelf je keuken, badkamer en toilet te kiezen. Ga je voor modern of juist landelijk, voor basic of liever luxe? Lees het artikel over de mogelijkheden in je nieuwe huis.

Tijdlijn planning stappenplan bouw nieuwbouw Burgtse Buurt Boekel

Stappen richting bouw

Als je overweegt om een nieuwbouwwoning te kopen, is het prettig om te weten hoe de verwachtingen zijn richting de bouw. De start verkoop is een belangrijke eerste stap hierin, gevolgd door de mijlpaal van 70% verkochte woningen, die de bouwstart dichterbij brengt. Aanvullend spelen vergunningen een grote rol. In het derde kwartaal verwachten we de omgevingsvergunning. Als alles meezit, kunnen we dit najaar starten met de bouw, die naar verwachting ruim een jaar gaat duren.

De makelaar staat voor je klaar

Bernheze Makelaars is de projectmakelaar voor Burgtse Buurt. Wil je een waardebepaling van je huidige woning? Heb je specifieke vragen over de woningen in het project? Neem dan contact op.

Over Van Stiphout

Van Stiphout is de ontwikkelaar en bouwer van Burgtse Buurt. We zijn een betrokken familiebedrijf met hart voor de zaak en jarenlange kennis en ervaring. In ruim 50 jaar ontwikkelden we onze organisatie tot een succesvol bouwer en ontwikkelaar met projecten in met name Midden- en Zuid-Nederland. Daarbij werken we nauw samen met onder andere gemeentes, architecten, stedenbouwkundigen en natuurlijk met de buurt. Samen gaan we voor het beste, duurzame eindresultaat voor de omgeving én voor onze toekomstige bewoners. Want sámen kom je verder.