Burgtse Buurt exterieur hoekwoningen G genummerd

Het laatste huis en start bouw

11 juli 2024
Nieuwsbrief

In Burgtse Buurt is nog slechts één huis te koop. De bouw gaat bijna van start. Wil je hier ook wonen? Kom snel in actie!

Burgtse Buurt exterieur hoekwoningen G genummerd

Het allerlaatste huis te koop!

Op één na zijn alle huizen in Burgtse Buurt verkocht. Wil je ook wonen in dit nieuwbouwproject? Kom dan snel in actie! De laatste beschikbare woning is nummer 31, de hoekwoning in de rij van zes. Het huis heeft een woonoppervlak van 125 m2, drie slaapkamers en een perceeloppervlak van 218 m2 met de achtertuin op het westen. Het huis staat te koop voor €389.000 vrij op naam.

De bouw gaat van start!

De omgevingsvergunningen zijn inmiddels onherroepelijk en de bouwvoorbereidingen zijn volop bezig. Na de zomer gaan we van start met de nieuwbouw van Burgtse Buurt. Naar verwachting gaat de bouw ruim een jaar duren.

De makelaar staat voor je klaar

Bernheze Makelaars is de projectmakelaar voor Burgtse Buurt. Ook in de zomervakantie zijn zij gewoon bereikbaar. Van Stiphout (ontwikkelaar en bouwer) is wel met bouwvak van vrijdag 19 juli t/m zondag 11 augustus. Heb je interesse in het laatste huis dat te koop staat? Contacteer dan snel de makelaar.