Nieuwbouw Burgtse Buurt Boekel tweekappers

De verkoop is begonnen

20 februari 2024
Nieuwsbrief

We zijn begonnen: vanaf nu kun je je inschrijven voor de 36 koopwoningen in Burgtse Buurt. In deze nieuwsbrief alle details en belangrijke data op een rijtje.

Verkoopdocumenten

Nu de inschrijving van Burgtse Buurt is gestart, staat alle verkoopinformatie online. Zo vind je op de projectwebsite vanaf nu:
• De verkoopprocedure met het voorkeursformulier
• De prijslijst met definitieve v.o.n.-prijzen
• De projectbrochure (als download en doorbladerbaar)
• De optielijst met alle details en prijzen
• De sanitairbrochure (als download en doorbladerbaar)

Wil je de informatie liever op papier? Neem dan contact op met Bernheze Makelaars.

Detailinformatie per woning

Alle 36 woningen hebben vanaf nu een eigen detailpagina, zodat je precies de specificaties ziet van de woning die je selecteert. Op de overzichtspagina ‘Woningen’ kun je de woningen filteren op status, soort woning, woonoppervlak en perceeloppervlakte. Vanaf het moment dat de verkoopadviesgesprekken starten, gaat de status van beschikbaarheid veranderen, naarmate kandidaten opties nemen en tot koop overgaan.

Planning stappenplan verkoop nieuwbouw Burgtse Buurt Boekel

Inschrijving sluit maandag 4 maart om 12 uur ‘s middags

Zie je jezelf hier wel wonen? Inschrijven kan nog tot maandag 4 maart om 12 uur ‘s middags. Vanaf de start verkoop heb je dus bijna twee weken de tijd om weloverwogen een keus te maken. Zorg dat de makelaar uiterlijk die maandagochtend 4 maart je ingevulde inschrijfformulier heeft ontvangen. Dit kan per post, mail of door het zelf af te geven. Alle inschrijfformulieren die de makelaar uiterlijk die maandagochtend heeft ontvangen, nemen we mee bij de toewijzingen, die maandagmiddag 4 maart plaatsvinden.

Bij het toewijzen van de woningen kijken we als eerste naar het aantal kandidaten per woning. Als er meerdere kandidaten zijn, kijken we naar de financiële zekerheidstelling van iedere kandidaat.

Vanaf dinsdag 5 maart starten de verkoopadviesgesprekken met toegewezen kandidaten. Kandidaten zonder directe toewijzing plaatsen wij op de wachtlijst.

Tijdlijn planning stappenplan bouw nieuwbouw Burgtse Buurt Boekel

Stappen richting bouw

Als je overweegt om een nieuwbouwwoning te kopen, is het prettig om te weten hoe de verwachtingen zijn richting de bouw. De start verkoop is een belangrijke eerste stap hierin, gevolgd door de mijlpaal van 70% verkochte woningen, die de bouwstart dichterbij brengt. Aanvullend spelen vergunningen een grote rol. In het derde kwartaal verwachten we de omgevingsvergunning. Als alles meezit, kunnen we dit najaar starten met de bouw, die naar verwachting ruim een jaar gaat duren.

De makelaar staat voor je klaar

Bernheze Makelaars is de projectmakelaar voor Burgtse Buurt. Wil je een waardebepaling van je huidige woning of je interesse al kenbaar maken? Heb je specifieke vragen over de woningen in het project? Neem dan contact op.

Over Van Stiphout

Van Stiphout is de ontwikkelaar en bouwer van Burgtse Buurt. We zijn een betrokken familiebedrijf met hart voor de zaak en jarenlange kennis en ervaring. In ruim 50 jaar ontwikkelden we onze organisatie tot een succesvol bouwer en ontwikkelaar met projecten in met name Midden- en Zuid-Nederland. Daarbij werken we nauw samen met onder andere gemeentes, architecten, stedenbouwkundigen en natuurlijk met de buurt. Samen gaan we voor het beste, duurzame eindresultaat voor de omgeving én voor onze toekomstige bewoners. Want sámen kom je verder.