De keuken en het sanitair in je nieuwe woning

29 februari 2024
Artikel

In een nieuwbouwwoning bepaal je zelf hoe je keuken, badkamer en toilet eruit gaan zien. Van modern tot landelijk en van basic tot luxe; als eerste bewoner kies je de stijl die bij je past. Laat je inspireren door de vele trends en mogelijkheden.

Je sanitair

Voor je nieuwe woning bieden we een stijlvol sanitairvoorstel aan voor je toilet en badkamer. Kwaliteit, functionaliteit en design gaan daarbij hand in hand. De woningen zijn standaard uitgerust met sanitair en kranen van de gerenommeerde merken Villeroy & Boch en Grohe. Ook het tegelwerk is van een hoogwaardige kwaliteit. Wil je het sanitair inrichten naar eigen wens en smaak? Ook dat kan! We adviseren graag bij het maken van je keuze.

Bij de verkoopdocumenten tref je de sanitairbrochure van Burgtse Buurt met het sanitairvoorstel.

Je keuken

De mogelijkheden voor een nieuwe keuken zijn eindeloos. Ontdek welke stijl bij je past en laat je adviseren over de laatste ontwikkelingen. Op die manier creëer je veel woongenot en kookgemak, zodat je de lekkerste gerechten kan bereiden in je nieuwe droomkeuken!

Samenwerkend keukenexpert ASWA Keukens

Voor Burgtse Buurt mag je zelf een keukenleverancier kiezen. We stellen je graag voor aan ASWA Keukens, de samenwerkend keukenexpert voor dit project. ASWA kan geheel vrijblijvend je nieuwe keuken voor je ontwerpen. Hun projectafdeling is op de hoogte van de specificaties van de woningen in Burgtse Buurt en kent de bouwplanning.

Het familiebedrijf ASWA ontwerpt al ruim 45 jaar keukens op maat. Met deskundig advies en uitstekende service begeleiden ze je bij de keuze in hun ruime aanbod van zowel A-merken als huismerken. Kom in hun showroom inspiratie opdoen en bekijk met een adviseur welke mogelijkheden passen bij je wensen en budget. Keus gemaakt? Dan stemt ASWA deze af op de planning, zodat ze direct je keuken kunnen plaatsen als je de sleutel hebt ontvangen.

Speciaal voor Burgtse Buurt heeft ASWA Keukens een pagina op hun website gemaakt. Hier vind je als (aspirant) koper algemene informatie van ASWA en het project, kun je inspiratie opdoen, een moodboard maken, een checklist invullen en/of een afspraak maken voor één van hun showrooms.