Bouwopties en -voorbereidingen

8 februari 2024
Nieuwsbrief

In deze nieuwsbrief geven we je een idee van de aanpassingen die je optioneel kan doen in de woningen om ze nog verder aan je wensen aan te passen. Ook laten we je zien dat de voorbereidingen voor de bouw al zijn begonnen. Lees snel verder!

Optieplattegrond begane grond type A hoekwoning starter
Optieplattegrond begane grond hoekwoning type A

Je woning verder aanpassen aan je wensen

Wens je de woning van jouw voorkeur verder aan te passen met bijvoorbeeld een uitbouw, openslaande tuindeuren of dakkapel? Al eerder belichtten we in het artikel ‘Een woning kopen op latere leeftijd’ de mogelijkheid om vier boerderijwoningen levensloopbestendig te maken. Vanaf nu vind je van alle types de optieplattegronden op de projectwebsite. Ze geven je een indruk van de extra mogelijkheden. Vanaf de start verkoop staat een optielijst met alle optiedetails en hun meerprijs op de projectwebsite.

Bouwvoorbereidingen

Vanuit de lucht zie je al goed dat de voorbereidingen voor de bouw bezig zijn. De vroegere schuur is gesloopt, de vijver gedempt en de wegen tekenen zich al af. Zoals ook aangegeven in het artikel ‘Comfortabel en duurzaam wonen’, behouden we zoveel mogelijk het bestaande groen. Onderaan in beeld zie je de straat Burgt lopen. Op de achtergrond, iets rechts van het midden, steekt de kerktoren boven het centrum uit.

tijdlijn stappenplan data verkoop nieuwbouw boekel

Stappenplan verkoop

Staan de belangrijke data rond de start verkoop al in je agenda?

  • Start verkoop: dinsdag 20 februari om 9.00 uur
    Vanaf dan staat alle verkoopinformatie op de projectwebsite, waaronder alle details van de inschrijf- en toewijzingsprocedure. Met het dan beschikbare inschrijfformulier kun je je aanmelden voor de woning(en) van je voorkeur. Liever de informatie op papier? Daarvoor kun je vanaf dinsdag 20 februari terecht bij Bernheze Makelaars.
  • Sluiting inschrijfperiode: maandag 4 maart 12.00 uur
    Uiterlijk om 12 uur ‘s middags dient je inschrijfformulier bij de makelaar te zijn.
  • Toewijzingen: vanaf maandagmiddag 4 maart
    Je financiële mogelijkheden vormen een belangrijk criterium bij het toewijzen als er meerdere kandidaten zijn voor dezelfde woning. Ga dus nu al aan de slag hiermee en vraag bijvoorbeeld een hypotheekgesprek aan.
  • Verkoopadviesgesprekken: vanaf dinsdag 5 maart

De makelaar staat voor je klaar

Bernheze Makelaars is de projectmakelaar voor Burgtse Buurt. Wil je een waardebepaling van je huidige woning of je interesse al kenbaar maken? Neem dan contact op.