Nieuwbouw Burgtse Buurt Boekel boerderijwoningen levensloopbestendig Nieuwbouw Burgtse Buurt Boekel boerderijwoningen levensloopbestendig

Hoekwoningen boerderij

Type E

In Burgtse Buurt komen zeven boerderijwoningen, verdeeld over een driekapper en een vierkapper. Dat resulteert in vier hoekwoningen in dit type E.

Geïnspireerd op langgevelboerderijen

Het uiterlijk van de zeven boerderijwoningen is geïnspireerd op langgevelboerderijen in de omgeving. Het perceeloppervlak in dit type varieert van 280 tot 340 m2. De hoekwoningen krijgen een eigen oprit en achterom. De achtertuinen in dit type komen op het zuiden. De boerderijwoningen op de hoek krijgen een woonoppervlak van 98 m2 en twee slaapkamers.

Drie hoekwoningen komen op een ruimer perceel: woningnummer 27, 28 en 30 op onderstaande kavelkaart. Dat maakt het mogelijk om ze optioneel als levensloopbestendige woning aan te passen met de nadruk van hun woonfunctie op de begane grond.

Prijs: €362.500-€374.000 v.o.n.

Kavelkaart

De onderstaande kavelkaart toont de ligging van alle woningen in Burgtse Buurt. De noordpijl geeft de positionering aan. Rechts bovenin zie je de huidige T-splitsing van de straten Burgt, Zijp en Bovenstehuis. In de nieuwe opzet wordt dit een kruising met als vierde weg de entree tot de wijk.

De woningen met het rode dak tegen de Burgt zijn de boerderijwoningen (type E en F). Onder de totaalkaart zie je een detail van de boerderijwoningen op de kavelkaart.

Burgtse Buurt Boekel kavelkaart situatie plattegrond
Het totaalplan van Burgtse Buurt
Detailkaart van type E (hoekwoningen boerderij)
Burgtse Buurt exterieur hoekwoningen E boerderij genummerd
Burgtse Buurt Boekel interieur type E boerderijwoning hoekwoning
Een interieurimpressie van type E hoekwoning boerderij

Sfeerplattegronden hoekwoningen boerderij

Onderstaande sfeerplattegronden geven je een indruk van de indeling van de boerderijwoningen type E. Je ziet respectievelijk de begane grond, de eerste verdieping en de zolder.

Burgtse Buurt Boekel plattegrond type E boerderij hoekwoning begane grond
Plattegrond begane grond type E boerderij hoekwoning
Burgtse Buurt Boekel plattegrond type E boerderij hoekwoning eerste verdieping
Plattegrond eerste verdieping type E boerderij hoekwoning
Burgtse Buurt Boekel plattegrond type E boerderij hoekwoning tweede verdieping
Plattegrond tweede verdieping type E boerderij hoekwoning

Optieplattegronden hoekwoningen boerderij

Wens je de woning van jouw voorkeur verder aan te passen? Onderstaande optieplattegronden geven je een indruk van de extra mogelijkheden. De optieplattegrond van de begane grond toont de mogelijkheid om een hoekwoning type E levensloopbestendig te maken met een extra badkamer en slaapkamer (mogelijk voor woningnummer 27, 28 en 30). Op de eerste verdieping kun je naar wens een dakkapel laten plaatsen. Vanaf de start verkoop staat een optielijst met alle optiedetails en hun meerprijs op de projectwebsite.

Burgtse Buurt Boekel optieplattegrond type E boerderij hoekwoning begane grond levensloopwoning
Optieplattegrond met levensloopbestendigheid begane grond type E boerderij hoekwoning
Burgtse Buurt Boekel optieplattegrond type E boerderij hoekwoning eerste verdieping
Optieplattegrond eerste verdieping type E boerderij hoekwoning